Mooie planten fleuren je tuin op
Bloemstukken

Bloemen van Odeke pimpt jouw tuin!

Ik zie de laatste weken zo veel leuke ideeën om je tuin een beetje op te ‘pimpen’ . Wat dacht je van de dit artikel van mooiwatplantendoen.nl.

Maar niet iedereen is handig met plantjes, welke moet je nou kopen, kunnen ze goed in een pot en wat is de juiste grond. En ja van die leuke hangers, hoe moet je die vastmaken.

Allemaal zaken die ik voor je regel, ik zoek de juist planten uit: kunnen ze vol in de zon, of hebben ze schaduw nodig. Juiste pot en grond erbij. Of misschien heb je die nog wel. En tjop tjop je tuin is weer helemaal hip.

Voor ieder budget een gepimpte tuin

En wat zo leuk is ik kan voor ieder budget wat samenstellen! Vanaf € 32,50 heb je al twee super leuke opgemaakt potten met bijvoorbeeld Viooltjes en Geraniums. Ben je niet zo bloemig kies dan voor Grassen en een Olijfboompje.

Het enige wat jij nog moet doen is de planten water geven!

Dus heb je zelf een heleboel leuke ideeën maar heb je hulp nodig met de uitvoering? Of heb je helemaal geen idee maar wil je dat ik je verras? Neem dan contact op met mij via de contactpagina per telefoon +316 439 85745 of e-mail odeke@bloemenvanodeke.nl

O en pssst! Je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief dan krijg je € 5,- korting!

You Might Also Like...