Bloemen van Odeke bloemenabonnement
Boeketten

Bloemenabonnement van Bloemen van Odeke

Is het niet heerlijk als je iedere vrijdag een vers boeket op je tafel hebt staan? Neem dan nu een bloemenabonnement van Bloemen van Odeke. Mensen houden nu eenmaal van bloemen! En ik bezorg ze gewoon bij je thuis. Je kan kiezen voor een abonnement in een leen vaas, of gewoon een mooie bos die je zelf in je eigen vaas zet. Komt het even een weekje niet uit? Geen probleem, laat dit dan twee dagen vooraf aan de levering even weten dan slaan we gewoon een keer over. Je betaald contant of met pin bij bezorging of vooraf via een bankoverschrijving.

Iedere twee weken of maand verse bloemen met het bloemenabonnement van Bloemen van Odeke

Interesse? Je kunt mij bellen (WhatsApp mag ook) op  +316 439 85745 of stuur een e-mail naar odeke@bloemenvanodeke.nl. Ik stuur je graag meer informatie en de voorwaarden over het bloemenabonnement.

Hieronder een vaas schikking in de verschillende prijsklasse en een kleine collectie van de vazen:

Bloemen van Odeke bloemenabonnement

€ 15,-

Bloemen van Odeke bloemenabonnement

€ 20,-

Bloemen van Odeke bloemenabonnement

€ 25,-

 

Een kleine greep uit de vazen collectie

Een kleine greep uit de vazen collectie

 

 

 

 

 

 

Hoe gaat het in z’n werk: ik maak elke week, twee weken of maand een boeket van bloemen die mooi bij elkaar passen voor de prijs die is afgesproken voor het boeket. Heb je gekozen voor een abonnement met leen vaas (zou ik persoonlijk aanraden, hoef je namelijk zelf niks meer te doen) dan maak ik een mooie vaasschikking. De leen vaas ruilen we bij de volgende levering weer om. De vazen zijn onder meer van Mrs Bloom en HakBijl.

Betaling kan contant met pin of vooraf via een bankoverschrijving. De abonnementen zijn er van € 15,- , € 20,- en €25,-.

Bezorging binnen Aalsmeer en Kudelstaart is gratis, hierbuiten zijn er wel kosten aan verbonden maar dat hangt af van welke plaats.

Ik stuur je graag de voorwaarden toe.

Het abonnement is op ieder moment opzegbaar minimaal twee dagen vooraf aan de levering.

You Might Also Like...